Schoonmaak

Schoonmaak voor bedrijf en particulier

Schoonmaken bevordert een goede hygiëne doordat tijdens het schoonmaakproces vuil wordt verwijdert dat een voedingsbodem vormt voor bacteriën. Hygiëne is iets dat wij in de westerse wereld normaal vinden omdat het rechtstreeks van invloed is op onze gezondheid. Bovendien zorgt schoonmaken ervoor dat materialen langer meegaan. U bespaart daardoor dus op vervangings- en reparatiekosten. En wat is er nu fijner dan een schone opgeruimde woning of een schoon bedrijfspand?

Mijn werkzaamheden worden gekenmerkt door efficiëntie en vakkundigheid, waardoor u de kwaliteit krijgt die u verlangt, tegen een redelijke prijs. Of het nu gaat om glasbewassing, onderhoud en renovatie van vloeren of andere schoonmaakwerkzaamheden, bij DVC Schoonmaak bent u aan het juiste adres!

 

Glazenwassen

Schone ramen geven een prettig aanzien aan uw woning of bedrijfspand. Bij elke reinigingsbeurt maak ik ook uw kozijnen schoon, zodat uw schilderwerk ook langer meegaat. Twee vliegen in één klap dus! Naast het wassen van uw ramen reinig ik ook uw dakgoten, boeien, dakkapellen etc., indien u dat wenst.

Tapijtreiniging

Voor het reinigen van uw tapijt of vloerkleed gebruik ik bij voorkeur een droge reinigingsmethode. Hierbij is het tapijt na reiniging meteen weer droog. Het voordeel hiervan is dat oude vlekken niet terugkomen en dat meubilair meteen kan worden teruggeplaatst. Het reinigingsproces is geheel milieuvriendelijk en onschadelijk voor kinderen of huisdieren.

 

Het reinigen van tapijt is iets wat vaak geen prioriteit heeft. Toch is het essentiëel voor een gezond binnenklimaat. In tapijt zitten veel dingen die allergieën kunnen veroorzaken, zoals huisstofmijt, schimmelsporen en huidschilfers van honden en katten. Bovendien slijt vuil tapijt sneller en ziet het er ook nog eens niet fris uit. Het regelmatig reinigen van uw tapijt is dus van invloed op uw gezondheid en de aanblik van uw woning of bedrijfspand. Ik reinig vrijwel alle soorten tapijten en vloerbedekking. Ook uw waardevolle Perzische tapijt kunt u gerust aan mij toevertrouwen!

 

Onderhoud Parket en houtenvloeren.

Onderhoud aan uw houten vloer of parket verlengt de levensduur. Voor advies over het onderhoud kunt u contact met ons op nemen. Ook leveren wij onderhoudsproducten voor uw vloer van alle bekende merken zoals: Woca,Osmo,  Monocoat  en Ciranova.

Ook kunnen wij onderhoudswerkzaamheden voor u uitvoeren tot aan een volledige vloerrenovatie aan toe! Maar ook het “opfrissen ” van u vloer behoord tot de mogelijkheden.